14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec
Horoscop de weekend
Berbecii îşi vor petrece weekendul încercând să rezolve impasul financiar în care au intrat. O soluţie ar putea veni din partea unui prieten apropiat sau a unei rude din străinătate. În plan personal însă, nimic nu pare să le umbrească fericirea, partenerul de viaţă este foarte îndrăgostit.
Horoscop săptămânal
În această săptămână deveniţi mai realişti şi mai echilibraţi. Chiar dacă vă învăluie de o doză de pesimism, ambiţiile sunt mari, iar încrâncenarea, prea puternică pentru a nu reuşi în tot ce vă propuneţi. Este momentul finalizării unor proiecte importante, al recompenselor sau al încheierii unei etape din viaţa dumneavoastră. Se pare că aţi muncit mult până să ajungeţi aici, iar acum primiţi ceea ce meritaţi. Pe de altă parte, proiectele începute acum se vor dovedi greu de continuat, obstacole şi surprize neplăcute apărând din senin.

Taur
Horoscop de weekend
Taurii vor trece printr-o perioadă de revigorare sentimentală. Fie vor încheia o relaţie care nu le aduce prea multe satisfacţii şi care îi opreşte să evolueze, fie, dacă sunt încă singuri, se vor hotărî să acorde o şansă unei persoane interesante, cunoscută cu ceva timp în urmă.
Horoscop săptămânal
Un început de săptămână dificil, cu multe probleme de rezolvat pentru Tauri. Cu toate că vă simţiţi în formă, este posibil să constataţi că nu vă reuşeşte aproape nimic. Nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să vă certaţi atât cu colegii de serviciu, cât şi cu şeful, care nu vă scapă din ochi. Sunteţi uşor confuz şi vă lipseşte simţul practic. Nu este exclus să fiţi înţeles greşit de cei din jur. Fiţi mai diplomat în relaţiile de cuplu! Aveţi, de asemenea, undă verde la planuri de viitor. Înainte de a vă deschide inima, cereţi şi părerile altor persoane.

  Gemeni
Horoscop de weekend
În ultima perioadă, Gemenii au fost foarte stresaţi din cauza problemelor personale. Partenerul de viaţă le reproşează lipsa de afecţiune, aşa că ar fi bine să le acorde mai multă atenţie. O problemă de sănătate mai veche revine şi ar fi indicată o vizită la medicul de familie.
Horoscop săptămânal
Sunteţi jovial şi plin de entuziasm, astfel că nici oportunităţile nu vor întârzia să apară. Tradiţionalismul vă cantonează în perimetrul acţiunilor practice şi veţi avea realizări pe plan profesional. Zilele benefice ale acestei săptămâni sunt marţi, miercuri şi duminică, în vreme ce vineri şi sâmbătă ar putea să apară unele tensiuni.

  Rac
Horoscop de weekend
Racii trec printr-o perioadă mai puţin bună pentru speculaţiile financiare. Ar fi preferabil să evite cheltuielile inutile şi să-şi diminueze apetitul pentru articole care le sărăcesc buzunarele. Datoriile au prioritate. În plan personal, vor avea de înfruntat o problemă mai veche cu un membru mai în vârstă din familie.
Horoscop săptămânal
Doriţi să epataţi şi să străluciţi prin vervă şi prin dialog, dar se prea poate ca anturajul să nu „savureze“ exprimările dumneavoastră. Vineri şi sâmbătă vă veţi putea bucura de vizita unor prieteni cu care nu aţi avut ocazia să vă întâlniţi de mult. Luni, marţi şi duminică va trebui însă
să faceţi faţă unor discuţii aprinse cu cineva din anturaj.

  Leu
Horoscop de weekend
Pentru Lei urmează o perioadă favorabilă călătoriilor. Un concediu spre o destinaţie exotică le va resuscita viaţa sentimentală, intrată într-un con de umbră în ultima vreme. Din punct de vedere al sănătăţii, totul este bine, au un tonus şi o energie de invidiat.
Horoscop săptămânal
Este o săptămână destul de grea pentru nativii din zodia Leului. Nu vă ajută nici comunicarea şi nici nu aveţi dispoziţia sufletească necesară exprimării propriilor sentimente. Sunteţi confuz şi, din acest motiv, foarte irascibil. Pe tot parcursul săptămânii, puţine persoane vă vor intra în graţie. Duminică apele se vor mai linişti şi veţi reveni la sentimente mai bune.

  Fecioară
Horoscop de weekend
Aveţi parte de un final de săptămână nu foarte plăcut: călătorii amânate, mesaje care nu mai vin, telefoane care nu sună, deşi ar trebui, discuţii importante încheiate în doi peri, răspunsuri care întârzie. Această suspendare vă va provoca o stare de frustrare şi nervozitate, care se va transmite şi celor din jurul dumneavoastră. Nu vă descărcaţi nervii pe ceilalţi, mai ales pe partenerul dumneavoastră de viaţă, pentru că starea de nesiguranţă nu va dura mult şi amânarea unor evenimente ar putea avea consecinţe pozitive.
Horoscop săptămânal
Cariera cere multă atenţie zilele acestea, pentru că aveţi o întrevedere cu superiorii şi cu colaboratorii. Se iau decizii noi la serviciu, prin care vi se pasează sarcini dificile, pe care le puteţi onora fără probleme. Apare şansa de a vă afirma şi a atinge un nivel superior, ca atare trebuie să le arătaţi şefilor că dumneavoastră sunteţi persoana potrivită pentru o funcţie mai bună.

  Balanţă
Horoscop de weekend
O decizie de mare importanţă pentru viitor va trebui luată într-un timp foarte scurt. Urmează o perioadă agitată şi plină de stres, dar nu există motive reale de îngrijorare. Dacă îşi vor lua un răgaz să reflecteze asupra problemelor actuale, cu siguranţă vor vedea lucrurile mai clar. În familie există oarece stări de tensiune pricinuite de nişte vorbe aruncate în vânt.
Horoscop săptămânal
Tripleta Mercur/Venus/Marte din Balanţă induce influxuri care vă vor contraria profund. Miercuri va aduce stări depresive şi lipsă de orientare, pentru ca vineri să aibă loc revigorare fizică şi psihică. Sâmbătă şi duminică alocaţi mai mult timp familiei, lucru care produce bună-dispoziţie şi mulţumire celor dragi.

  Scorpion
Horoscop de weekend
Pentru Scorpioni, sfârşitul de săptămâna care urmează va fi plin de evenimente plăcute, posibil o aniversare sau un eveniment în familie, ori un cadou de la un prieten întors recent de pe alte meleaguri. Câştigurile sunt favorizate, dar nu cele care au vreo legătură cu jocurile de noroc.
Horoscop săptămânal
Încercaţi să începeţi ziua cu o dispoziţie bună, iar dacă vă supără cineva, trebuie să ştiţi că de multe ori sunteţi vinovat că le permiteţi altora să abuzeze de încrederea dumneavoastră. Luaţi seama la propriile interese şi nu lăsaţi gândurile negative să vă bântuie. Sunt posibile călătorii în afara ţării şi, poate, unele conflicte cu persoanele cu care înainte vă înţelegeaţi foarte bine. Trebuie să aveţi mai multă iniţiativă în ceea ce faceţi, aşa încât să puteţi câştiga mai mult şi să vă simţiţi bine, atât moral, cât şi fizic.

 Săgetător
Horoscop de weekend
Pentru Săgetători se anunţă o perioadă liniştită, cu multe reuşite în plan personal. Relaţia cu persoana iubită este foarte bună, existând posibilitatea să primească o veste neaşteptată din partea acesteia. Financiar stau bine, este posibil să le fie restituită o sumă importantă de bani sau să câştige ceva surprinzător de uşor.
Horoscop săptămânal
Deschiderea spre dialog, specifică dumneavoastră, este totală, iar starea afectivă vă ajută să vă exprimaţi sentimentele. S-ar putea, totuşi, ca mesajele dumneavoastră să nu fie „recepţionate“ corect de cei din jur. Sunt posibile câteva probleme şi în plan financiar, dar şi unele conflicte în acest sens cu rudele. Veţi avea impresia că totul se învârte în jurul dumneavoastră.

  Capricorn
Horoscop de weekend
Capricornii sunt puşi pe treabă în această perioadă, au multe de rezolvat la serviciu, iar acest lucru ar putea crea oarecare tensiune în cuplu, căci persoana iubită aşteaptă mai multă atenţie din partea lor, cu atât mai mult cu cât s-a cam săturat să fie mereu pe planul al doilea. Altă chestiune care ar trebui rezolvată este cea a banilor.
Horoscop săptămânal
Ziua de miercuri este cel puţin contradictorie şi trebuie să o trataţi ca atare, date fiind circumstanţele: Luna nu se simte bine în acest semn zodiacal, iar aspectele pe care le face cu Mercur/Venus/Marte vă bulversează. Relaţia de cuplu are de suferit. Sunteţi irascibil, mai ales în weekend. Nimeni nu vă intră în voie, iar reproşurile vă scot şi mai mult din sărite, amplificându-vă starea proastă.

 Vărsător
Horoscop de weekend
Situaţia financiară a Vărsătorilor va fi proastă, ceea ce va aduce multe nemulţumiri şi tensiune în familie. Un weekend ce putea fi liniştit se va transforma într-un coşmar presărat cu dispute verbale. În dragoste, nu au nimic de pierdut dacă se arată mai îngăduitori cu partenerul de cuplu.
Horoscop săptămânal
O mică „sincopă astrală“ (opoziţia Lună-Nod Lunar Sud) nu va avea menirea să vă destabilizeze trăirile acestei săptămâni, cu adevărat fastă. La serviciu veţi avea zile reuşite, obţinând aprecierea superiorilor. Şi în familie lucrurile merg foarte bine. Partenerul de viaţă vă răsfaţă cu tot felul de atenţii, pe care le veţi răsplăti. Financiar, lucrurile stau foarte bine, fiind posibile câteva câştiguri spre sfârşitul acestei perioade.

  Peşti
Horoscop de weekend
Peştii vor avea multe obstacole de înfruntat în carieră şi starea permanentă de alertă în care se vor afla zilele următoare va avea consecinţe negative asupra sănătăţii. În cuplu, partenerul încearcă să le distragă atenţia de la problemele de serviciu, dar fără prea mult succes. Ar fi bine totuşi ca nativii să asculte sfaturile celor apropiaţi şi să încerce să se relaxeze puţin.
Horoscop săptămânal
Norocul nu prea face „casă bună“ cu logica şi raţiunea, dar el va fi de partea dumneavoastră, însoţindu-vă trăirile, chiar dacă nu faceţi nimic în acest sens. E posibil ca lipsa de strălucire şi de vigoare să vă îngrijoreze. Apar câteva probleme financiare, care vă vor indispune şi vă vor da peste cap unele planuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS